Energy Management

Joy at Work

Guiden er blevet til i samarbejdet med Ledernes Kompetencecenter og bygger blandt andet på mine daglige samtaler med ledere og derudover også en række spændende interviews med ledere i forskellige brancher. 

(Guiden er delt op i to. Den ene del handler om, hvordan du motiverer dine medarbejdere, den anden del handler om, hvordan du motiverer dig selv. For hvis du ikke selv er motiveret som leder, kan du være sikker på, at dine medarbejdere heller ikke bliver det.)

PODCAST - 7 GODE RÅD TIL MOTIVATION

LYT til eller LÆS artiklen fra Lederstof.dk, hvor jeg har givet input til 7 gode råd om motivation af medarbejdere. 

Da jeg ved årsskiftet 2020 blev bedt om at komme med mit bud på Ledelses tendenser og -udfordringer havde vi ikke den fjerneste idé om, hvad 2020 førte med sig af ledelsesudfordringer i forbindelse med Covid nedlukningerne. Nogle opmærksomhedspunkter holder naturligvis stadig, mens andre trådte i baggrunden for nye og mere presserende ledelsesopgaver. 

Det sker, i dialog med alle de ledere jeg møder på min vej. Samtidig opsøger jeg helt bevidst netværk, som ikke tænker som mig selv. Curie er et af de netværk, som kan inspirere hverdagen med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?