Jeg er blevet undervist af Tudi i Coaching og konflikthåndtering, her har jeg haft en underviser som man kan mærke brænder for sit fag. Hun har formået at videreformidle hendes viden på en sådan måde at jeg var helt opslugt af faget….

Samira Jahlal, Socialrådgiver

Jeg er blevet undervist af Tudi i Coaching og konflikthåndtering, her har jeg haft en underviser som man kan mærke brænder for sit fag. Hun har formået at videreformidle hendes viden på en sådan måde at jeg var helt opslugt af faget. Tudi er en formidabel underviser, der er god til at give gode og konkrete eksempler, der er med til at man får et stort indblik i hvad coaching og konflikthåndtering vil sige i praksis. Tudi er altid smilende og har en positiv energi omkring sig. Jeg vil give Tudi Langkjær Larsen mine varmeste anbefalinger.

Jeg havde et formidabelt samarbejde med Tudi. Tudi er en rigtig god menneskekender, hun er behagelig og virkelig faglig dygtig.

Nina Forssling, Executive Director hos ConsilioNexus

Jeg har arbejdet sammen med Tudi, da jeg var ansat som kundeansvarlig hos Ledernes KompetenceCenter. Tudi var ekstern konsulent. Jeg havde et formidabelt samarbejde med Tudi. Tudi er en rigtig god menneskekender, hun er behagelig og virkelig faglig dygtig. Hun skaber sig hurtigt et overblik over kundens behov, og arbejder derefter seriøst på at give kunden et forløb, der skaber den største værdi for kursusdeltagerne. Tudi bruger meget den coachende tilgang, som gør, at kursister føler sig hørt, hvilket jeg er sikker på øger indlæringen. Tudi har udviklet både medarbejdere og ledere. Både jeg og kunderne giver Tudi de bedste anbefalinger – et sikkert valg for succes!

Jeg havde fornøjelsen at booke Tudi som oplægsholder til en gruppe ledere, hvor Tudi som glødende inspiration fortalte om motivation og arbejdsglæde. Tudi formåede at inddrage deltagerne på fin vis og havde i dén grad fanget, hvad jeg ønskede som outcome for dagen..

Malene Rita Bay, HR Business Partner hos Air Liquide

Jeg havde fornøjelsen at booke Tudi som oplægsholder til en gruppe ledere, hvor Tudi som glødende inspiration fortalte om motivation og arbejdsglæde. Tudi formåede at inddrage deltagerne på fin vis og havde i dén grad fanget, hvad jeg ønskede som outcome for dagen. Tudi er som add on god sparringspartner for andre idéer til oplæg og bidrager med sin brede erfaring med super gode inputs. Tudi, en fornøjelse at møde dig!

Tudi har leveret et fantastisk arbejde. Dette skyldes i særdeleshed hendes personlighed, der indbyder til tillid hvilket personalet hurtigt fik.

Rikke Meilbøg, Institutionsleder, friluftinstitutionen Fuglevænget, Køge 

"Tudi har stået for et kommunikationsforløb på et års tid i Fuglevænget. Målet fra min side var at skabe en bedre kommunikationsform, bevidsthed omkring egen positionering i kommunikationen og viden om vores filter der styrer fordomme mm. Derudover var det vigtigt for mig, at personalet fik redskaber til at give hinanden feedback på en konstruktiv måde og at personalet blev bevidst om eget ansvar for et godt arbejdsmiljø og hvad de konkret kunne gøre i svære situationer.

Tudi har leveret et fantastisk arbejde. Dette skyldes i særdeleshed hendes personlighed, der indbyder til tillid hvilket personalet hurtigt fik. Tudi har en behagelig, men også god forståelig kommunikationsform hvilket betød, at alle var koblet på og fik noget ud af det. Teorien gav en fælles forståelse og praksisøvelserne gjorde det konkret og personalet fik viden om handlemuligheder og egen rolle i det. Jeg har efter hver gang evalueret sammen med personalet for at sikre, at jeg ramte rigtigt med teori og øvelserne og særligt de to sidste gange, hvor der var god tid til øvelserne og alt teorien var på plads, gav personalet meget. 

Jeg er yderst tilfreds med forløbet med Tudi og skal vi igen have en opfrisker, så vil det være naturligt at kontakte Tudi igen."

Tudi har igennem hele projektet være en forrygende og særdeles målrettet og dedikeret Projektleder. – Vi har løbende kunnet følge, hvordan resultater blev skabt, interessenterne er hele tiden blevet involveret og har fået nødvendigt ejerskab til processen.

Anette Laigaard, Direktør, Socialforvaltningen, Københavns Kommune

Indsatsen i Københavns Kommunes Socialforvaltning sikrede et fald i sygefraværet på 22%. Det svarer til en øget medarbejder tilstedeværelse på 68 flere fuldtidsansatte på arbejde hver dag, eller en service merværdi på næsten 23 millioner kr. om året. I indsatsen blev der både arbejdet med  processerne omkring sygefravær og med at åbne dialogen op, kompetenceudvikle ledere og medarbejder-repræsentanter, samt at sætte øget fokus på nærvær, trivsel og motivation. Administrerende Direktør Anette Laigaard skriver:

"Tudi Langkjær Larsen blev ansat her i Socialforvaltningen med det formål at udarbejde og implementere en strategi for nedsættelse af sygefraværet. Tudi har igennem hele projektet være en forrygende og særdeles målrettet og dedikeret Projektleder. – Vi har løbende kunnet følge, hvordan resultater blev skabt, interessenterne er hele tiden blevet involveret og har fået nødvendigt ejerskab til processen, og Tudi har altid været parat til at støtte op, hvor der var behov, såvel centralt som decentralt.

Socialforvaltningen er en stor organisation med ca. 7000 medarbejdere fordelt på ca. 350 arbejdspladser. Tudi har formået at overskue og agere i organisationen på særdeles kompetent facon. Både ledelse og tillidsfolkene i organisationen har sat stor pris på Tudis indsats."

Jeg har oplevet Tudi som en behagelig samarbejdspartner, der med sin analytiske sans og drive, pegede på løsninger der både virkede hurtigt og var langtidsholdbare.

Johnny Jartved, Driftschef DSB S-tog

I DSB S-tog har en særlig indsats nedbragt både korttids- og langtids-fraværet. Fraværet faldt hurtigt og er fortsat med at falde. Resultatet efter 4 år var et fald på 43%. Ud over de fordele det giver den enkelte medarbejder, kollegaerne, kunderne og driften, betød det også en effektivitetsforbedring på over 4%. Driftschef Johnny Jartved skriver:

”Da Tudi Langkjær Larsen blev tilknyttet Driftsafdelingen på 570 medarbejdere og 10 ledere var opdraget at bidrage til den igangværende indsats, der skulle reducere fraværet. Efter samtaler med lederne og interessenterne, samt indsamling af fakta, udførte Tudi en analyse af vores fraværsprocesser. Det blev ikke bare til en procesoptimering, men også til et bedre samarbejde mellem HR og Driftsafdelingen.

Flaskehalse blev fjernet eller minimeret og spildtid fjernet. For ledergruppen betød det at alle lederne nu havde en fælles tilgang. Fælles mål og procedurer, samt ikke mindst ensartet håndtering af medarbejderne. Tudis bidrag til dette var væsentligt og afgørende for at vi både fik bedre styr på mål, processer og indsatser, men også kvaliteten i fraværssamtalerne – både set fra ledelsen og medarbejderens side.

Selv vores IT understøttelse af fravær, var Tudi med til at forbedre. Vi udviklede i samarbejde, et støttesystem til lederne, der sikrede at samtalerne blev afholdt og alt var noteret ned, samt at der blev fulgt op på samtalerne. Tudi var aktiv fra kravspecifikation over udarbejdelse af kommissorium til indførelsen af systemet.

Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Tudi og jeg vil anbefale alle der ønsker at nedbringe fraværet til at gøre brug af Tudis erfaring og kompetencer. Jeg har oplevet Tudi som en behagelig samarbejdspartner, der med sin analytiske sans og drive, pegede på løsninger der både virkede hurtigt og var langtidsholdbare.

De bedste anbefalinger!”

Anja Obdrup, Chef for HR-centeret i Høje-Taastrup Kommune

I vores samarbejde med Tudi har hendes praksis været præget af stor professionalisme, faglig styrke, engagement i vores opgave og en særlig og god evne til at tjekke ind i samarbejdet med vores interne HR-konsulenter på opgaven. Det var i alle henseender en stor fornøjelse og inspirerende at arbejde sammen med Tudi.